OHSAD 2016

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından düzenlenen ‘Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları’nın yedincisi Antalya’da düzenlendi.Fuarda stant açan Ermed Medikal’ı ilimizdeki özel hastanelerin yetkilileri ziyaret etti.

Sueno Hotels Deluxe Belek’te gerçekleştirilen ve dört gün süren fuarda sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler değerlendirildi ve sektörün sorunları tartışıldı. İlimizde sağlık sektöründe hizmet veren, yoğun bakım ve anestezi tek kullanımlık ürünlerde üretim yapan, Yenidoğan ve Cerrahi branşlarda Avrupa’nın bir çok ülkesinden ithalat yapan ve ulusal düzeyde ses getiren Ermed Medikal, Antalya’daki bu önemli toplantıda ilimizi temsil etti. Fuara 400 özel hastane ve 69 Medikal firması katıldı.

Emren Karataş’ın sahip olduğu Ermed Medikal’ın açtığı standı Acıbadem Hastanelerinin sahibi ve Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da ziyaret etti. Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Doğan, Özel Körfez Marmara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Esener Maçil, Başiskele AKP İlçe Başkanı ve Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus ile OHSAD Genel Başkanı ve Bahat Hastaneleri sahibi Reşat Bahat, standı ziyaret etti.


30 Haz 2016